vrijgezellenfeest.oke.jpg
Sierlijk & Zo is gespecialiseerd in vrijgezellenfeesten. Hieronder een overzicht van de verschillende arrangementen. Neem ook een kijkje in de fotogalerij. Sierlijk & Zo werkt ook samen met American Roadhouse in Zaltbommel voor een compleet verzorgde dag en avond! 

Arrangementen:
Pracht & Kraal Bruid

We beginnen deze workshop mét..... Champagne.. om een toost uit te brengen op de aanstaande bruid. Aansluitend gaat iedereen een mooi, uniek sieraad ontwerpen én vervaardigen volgens de laatste trends. Incl. champagne, koffie/thee & iets lekkers. Sierlijk & Zo zorgt altijd voor toepasselijke aankleding met een persoonlijke touch en de favoriete muziek van de bruid!
€ 32,-- p.p. all in
Leuk om te combineren met:
High tea € 13,50 p.p. extra
Oma`s Appeltaart € 2,- p.p. extra

Decopatch Paspop
We beginnen deze workshop ook mét..... Champagne.. om een toost uit te brengen op de aanstaande bruid. Aansluitend gaat iedereen beginnen met het decopatchen van een paspop waar later thuis de sieraden aan bewaard kunnen worden.
€ 27,50 p.p. all in
Leuk om te combineren met:
High tea € 13,50 p.p. extra
Oma`s Appeltaart € 2,- p.p. extra

ban.ar.jpg

Volledig verzorgde vrijgezellendag? Inclusief steengrillen en glowbowlen bij American Roadhouse op 5 autominuten vanaf workshoplocatie.

Dat kan ook! Sierlijk & Zo werkt samen met American Roadhouse in Zaltbommel. Kijk op de volgende link voor het gehele arrangement http://www.american-roadhouse.nl/index.php/feesten-partijen/vrijgezellenfeest-dames/workshop-decopatch.html
Wanneer u een arrangement boekt in combinatie met American Roadhouse maakt u niet alleen gebruik van een aantrekkelijk korting, u krijgt ook nog een heerlijke huisgebakken lekkernij bij het ontvangst gratis.

 

 
 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2020 Sierlijk & Zo | hippe tassen | sieraden | accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel